• 0722 786.646

Analiza minerală tisulară

Ce este analiza minerală tisulară (AMT) ?

Analiza minerală tisulară

Analiza minerală tisulară sau analiza minerală a firului de păr este un test de laborator neinvaziv care determină nivelul celor mai importante 37 de minerale din organism: 30 esențiale pentru sănătate și 7 minerale toxice. Acest test determină cantitativ mineralele la nivel intracelular (la nivel de țesuturi), față de analizele similare efectuate din serul sangvin sau urină, care determină mineralele la nivel extracelular.

Află mai multe

Beneficiile analizei minerale tisulare

Beneficiile AMT

Rezultatele analizei minerale a firului de păr oferă soluţii individuale de reechilibrare a sistemului neuro-imuno-endocrin cu ajutorul unor suplimente alimentare, terapii de detoxifiere a organismului în cazul unor intoxicaţii cu metale grele sau recomandări dietetico-nutriţionale individualizate.

Află mai multe

Munca şi AMT

Munca şi AMT

AMT este utilă pentru obţinerea unor performanţe profesionale optime prin determinarea fazei de stres şi tratament corespunzător, creşterea randamentului profesional, depistarea acumulărilor de minerale toxice şi determinarea tendinţei la maladii grave şi prevenirea acestora.

Află mai multe

Metoda HMD (metoda dietetico-nutrițională)

Metoda HMD - modulare nutritionala si de reechilibrare metabolica

HMD (Hair Metabolic Diet) este o metodă dietetico-nutriţională ştiinţifică şi inovativă prin conceptul său unic care abordeaza "problema" obezitate/greutate în exces atât dintr-un punct de vedere genetic cât şi epigenetic.

Află mai multe

HTT - analiza mineralelor toxice din organism

HTT - analiza mineralelor toxice

Părul este utilizat de mult timp pentru evidenţierea expunerii cronice la metalele toxice în studiile pe animale şi pe oameni. Deoarece părul este biologic stabil, pot fi efectuate cu acurateţe testări pentru a depista minerale toxice cum ar fi plumbul, mercurul, cadmiul sau arsenicul

Află mai multe