• 0722 786.646

Ozonoterapie (terapie cu ozon-oxigen)

Ce este ozonoterapia şi beneficiile ozonoterapiei

Ozonoterapie şi beneficii ozonoterapie

Ozonoterapia este un tratament inovator cu efecte imediate și pe termen lung.

Oxigenul folosit este de puritate maximă, oxigen pentru uz strict medical. Amestecul gazos este introdus în corp în deplină siguranță, fără niciun risc pentru sănătatea pacientului prin injectarea subcutanată, intramusculară, intraarticulară, prin insuflare rectală sau vaginală, nazală, otică și prin ozonizarea serului fiziologic sau a sângelui.

Află mai multe

Indicaţii terapeutice ale ozonoterapiei

Indicaţii terapeutice ozonoterapie

Ozonoterapia este o terapie adjuvantă în afecțiuni artro-reumatice și cardiovasculare, dermatologie și medicină estetică, prevenția și tratamentul unor afecțiuni neurodegenerative, afecțiuni gastro-intestinale și hepato-biliare, patologia dureroasă cronică, terapie preoperatorie și postoperatorie, osteonecroză.

Află mai multe

Sauna cu ozon HOCATT Plus

Sauna cu ozon Hocatt Plus

Sauna HOCATT oferă următoarele modalităţi terapeutice: efect antitoxic, intensificarea circulaţiei sanguine, stimularea metabolismului, imunostimulator şi imunomodulator, terapie fotodinamică şi aromaterapie, creşterea gradului de oxigenare a corpului.

Află mai multe

Indicaţii pentru sauna cu ozon

Indicaţii saună cu ozon

Sauna cu ozon HOCATT relaxează corpul şi mintea, ajută la eliberarea de anxietate şi stres, stimulează performanţa fizică şi mentală. Este benefică pentru afecţiuni ale sistemului musculo-scheletic şi ale sistemului cardiovascular, boli ale pielii, picior diabetic sau la înlăturarea grăsimii în exces.

Află mai multe

Autohemoterapia minoră pentru acnee şi alergii

Autohemoterapia minoră

Tratarea acneei cu ozonoterapie se face prin autohemoterapie minoră. Procedura implică recoltarea a 10 ml de sânge într-o seringa, amestecarea cu ozon și apoi reinjectarea intramusculară.

În alergii, ozonul acționează asupra mecanismului imunologic de producere a inflamației locale.

Află mai multe

Autohemoterapia majoră

Autohemoterapia majoră

Autohemoterapia majoră este o metodă de tratament care folosește un amestec de oxigen-ozon bine dozat, pentru tratarea sângelui. Dupa expunerea la ozon, sângele este reintrodus în circulația pacientului pe calea unei perfuzii. Sub acțiunea amestecului de oxigen-ozon sângele își mărește capacitatea de a reacționa și neutralizează radicalii liberi de oxigen din organism.

Află mai multe

Apa ozonizată

Apa ozonizată

Consumarea unei ape pure și îmbogațite cu ozon aduce multe beneficii. Prezintă un avantaj imediat pentru intestin, ajută la refacerea florei intestinale naturale și la eliminarea toxinelor, ajută la îmbunătațirea funcțiilor metabolice.

Află mai multe

Ozonoterapia ca metodă de recuperare pentru sportivi

Ozonoterapie sportivi

Beneficiile terapiei cu ozon pentru sportivii de performanță ori pentru persoanele cu o activitate fizică intensă sunt legate de reglarea metabolismului. Ozonoterapia NU este interzisa ca și tratament în cazul sportivilor de performanță, daca este administrată sub forma de: saună cu ozon, insuflație rectală sau injecții subcutane/intramusculare.

Află mai multe

Sac ozon - picior diabetic, ulcer de gambă

Sac cu ozon pentru picior diabetic şi ulcer de gambă

Cele mai spectaculoase efecte ale ozonoterapiei în cazul pacienților diabetici se întâlnesc la cei care se prezintă la medic cu ulcerații impresionante la nivelul gambei. De multe ori aflați la un pas de amputare a ambelor picioare, aceștia ajung în clinica noastră după ce au încercat toate metodele posibile de tratament sau după ce chirugii le-au spus ca nu mai au nicio șansă să salveze piciorul.

Află mai multe